2017. július 20., csütörtök

III. turnus - NEGYEDIK NAP

A Fáy Siker Tábor lakói egy újabb napsütéses reggelre ébredtek. A jó idő ma sem került el minket, ugyanis már kora reggel 28 fokot mutattak a hőmérők itt, Balatonszemesen. Ezen felbuzdulva ma is egészségtudatosan kezdtük a napunkat, hiszen újra lehetőségünk volt egy kellemeset kocogni és egy izgalmasat röpizni. A sport után természetesen nem maradhatott el az ínycsiklandó reggeli sem.


A reggeli után pedig újra felkerekedett a csapat, hogy részt vegyen a Vállalkozói diákakadémia II. tréningmodulon, ahol a tegnapi napon szerzett ismereteiket tovább bővíthették a vállalkozások világáról, mindezt természetesen a szórakozva tanulás jegyében.


Az élménydús délelőttöt követően, mai is egy fenséges és kiadós ebéd várta a táborlakókat, aminek elfogyasztása után hajóra szálltunk, hogy felfedezzük Balatonfüredet és megkoszorúzzuk a nemzet mindenese, Fáy András emléktábláját. A kaland itt még azonban nem fejeződött be, hiszen Balatonfüred egyik legjobb fagyizója felé indultunk, ahol mindenki kedvére válogathatott a finomabbnál finomabb fagyikból.


Ezek után el is kezdődhetett Balatonfüred felfedezése egy izgalmas túra keretein belül, ami igen nagy sikert aratott a táborozók körében. Ismét hajóra szálltunk, hiszen várt már minket a balatonszemesi táborhelyünk, ahol még a naplementét is megleshettük.


Érkezésünk után finom vacsora várt már minket, hogy pótoljuk az energiát a mai nap után. A táborlakók kellemesen elfáradva és sok- sok élménnyel gazdagodva álomra hajtották a fejüket.
Jó éjt! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - ÖTÖDIK NAP

Elérkezett hát a nap, amit vártunk is, meg nem is. Ma van az utolsó teljes nap. Na, és érdekel, hogy mi történt ma?  Az, hogy reggelre ...