2017. július 17., hétfő

III. turnus - ELSŐ NAP

Miután a délelőtti órákban elbúcsúztunk a II. turnus diákjaitól, pár órával később már  újra megtelt az OTP balatonszemesi gyöngyszeme lelkes, tudásra éhes táborlakókkal. A Fáy Siker Tábor III. turnusára az ország több városából érkeztek a diákok. Több város több középiskolája is képviselteti magát ezen a héten.

Az érkezést követően szinte azonnal bele is csaptunk a bemutatkozásba, és a tábori rend ismertetésébe. Bemutatkozott a szakmai stáb, és a tábor természetesen nem indulhat el anélkül, hogy ne legyünk tisztában azzal, milyen is a tudatos, körültekintő balatoni fürdőzés.  Profi vízimentő halmozott el minket sok hasznos információval, így mostanra mindenki tökéletesen tudja, hogyan is használja a magyar tengert egy elővigyázatos ember.A közös vacsora után végre jobban megismerhették egymást frissen érkezett táborlakóink. Sikerült egy fantasztikusat alliterálnunk, majd aláírást gyűjtöttünk, aztán mindenki megtalálta a párját. Lehetett az JayZ, Jerry, Pumba, Júlia, vagy Shrek.Az este végére kialakultak a malac csapatok is, akik a tábor ideje alatt a „Fair play” jegyében fogják megmérettetni magukat különböző feladatokban.
Táborozóink mostanra már a  szobáikban beszélgetnek és testben-lélekben felkészülnek az első teljes, élményekkel teli napra.

Holnap találkozunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - ÖTÖDIK NAP

Elérkezett hát a nap, amit vártunk is, meg nem is. Ma van az utolsó teljes nap. Na, és érdekel, hogy mi történt ma?  Az, hogy reggelre ...