2017. július 16., vasárnap

II. turnus - ÖTÖDIK NAP

Elérkezett a Fáy Siker Tábor utolsó reggele, ami a szokásosokhoz híven korán és sportosan indult. Futás, úszás és röpi is volt a sportlapon, mely után jól esett a bőséges reggeli.
9 órakor kezdődött az utolsó tréning. A pénz története, és a vállalkozások világa után a média és az üzlet kapcsolatát vizsgáltuk. Betekintettünk az online reklámok világába, megnéztük a hozzájuk tartozó költségeket, és kipróbáltuk magunkat egy sajtótájékoztatón, valamint kreatív ügynökségek különböző szerepeiben is. A Reklámkampány tervezés gyakorlatban mesterművek készültek, melyek közül a képen látható üdítő ital plakát jelenleg az egyik szoba ajtajának ékes dísze. :)


A délután a strandolásról, a röpizésről és a záróestre való előkészületekről szólt. Mind a négy malacos csapat becsülettel felkészült, és óriási sikert aratott performanszával. Mindezt persze megelőzte egy ínyenc grillvacsora, a budapesti OK Oktatási Központból érkezett vendégek köszöntése, az OK nagykövetek kiválasztása és a titkos küldetések közhírré tétele.Mindenki izgatottan várta az eredményhirdetést, mely valóban meglepetéseket tartogatott. Harmadik helyen végeztek a KÉK malacok, második helyen holtversenyben a ZÖLD és PIROS csapat, és az első helyen a malachíradó videóval taroló SÁRGÁK (ööö...aranysárgák :)).


Tortázás, rendkívüli hangulat, buli éjfélig, zárásként pedig körben állva búcsúztunk a Jó nekem című slágert énekelve. Élménydús hét volt, amit sosem fogunk elfelejteni.

Köszönjük, hogy itt voltatok, találkozunk még... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - ÖTÖDIK NAP

Elérkezett hát a nap, amit vártunk is, meg nem is. Ma van az utolsó teljes nap. Na, és érdekel, hogy mi történt ma?  Az, hogy reggelre ...