2017. július 13., csütörtök

II. turnus - MÁSODIK NAP

A Fáy Siker tábor lakói a mai reggelt sporttal kezdték, hiszen a pénzügyi tudatosság mellett az egészséges életmód is fontos számunkra, így 7 órakor kezdetét vette a "SZEMESI FUTÁS" Andrással, illetve az aerobik Adriennel. Ezután a diákok már frissen és üdén készültek a svédasztalos reggelire, valamint az azt követő tréningekre.

A tréningeken a diákok nagyon sok és hasznos információt sajátíthattak el a pénzügyi világról, a pénz evolúciójáról. Többek között megtanulták, hogy hogyan "fizettek" az emberek a pénz megjelenése előtt, beszélgettek az inflációról és a modern fizetési lehetőségekről is.


Mindez szuper hangulatban, játékos formában zajlott, így nemcsak tanultak, de szórakoztak is. Na és természetesen meg is éheztek :) és isteni ebéddel folytattuk a napot. Persze nem a képen látható tészta volt az ;)


Az idő ugyan szeles volt, de azt azért nem hagytuk, hogy a jókedvet elfújja :) A 2-es fokozatú viharjelzés miatt nem fürödhettünk a Balcsiban (ezt a vízimentős oktatáson megtanulta mindenki), így maradt az uszoda a pancsolni vágyóknak. A sportemberek pedig röpiztek, és természetesen a kosárpálya sem maradt üresen.
A viharjelzés szerencsére csak 1-2 órán át tartott, így a nagy hullámok között is végre lehetett úszkálni.

A már tegnap említett "malaccsapatok" délután gyűlést tartottak, hogy a vacsora utáni sorversenyen már úgy tudjanak együtt dolgozni, mint egy igazi CSAPAT, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy ismerjük egymást, és tudjuk a neveket.

A sorversenyen mind a 4 csapat nagyon jól teljesített, igazi hősként küzdöttek a zsetonokért. Volt itt minden: spagetti, szívószál, labda, pingpong, csatakiáltás, buzdítás, nevetés és még sorolhatnám. :)

A sorverseny és az este megkoronázása pedig nem más volt, mint egy szülinapi köszöntés, hiszen az egyik táborlakónk, Ákos velünk ünnepelte a 17. születésnapját. Boldog Születésnapot! :) újra :)

Jelenleg pedig már csend van, a tábor lakói pihennek, hiszen holnap újabb élményekben dús nap vár rájuk!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - ÖTÖDIK NAP

Elérkezett hát a nap, amit vártunk is, meg nem is. Ma van az utolsó teljes nap. Na, és érdekel, hogy mi történt ma?  Az, hogy reggelre ...