2017. július 12., szerda

II. turnus - ELSŐ NAP

Újabb turnus kezdődött a Fáy Siker Táborban!

Véget ért az első hét, és máris újabb 40 diák érkezett a Fáy Siker Tábor megszokott helyszínére Balatonszemesre, az OTP Hotelbe. Jászárokszállás, Nyíregyháza, Oroszlány és Budapest is képviselteti magát az elkövetkezendő 6 napban, hiszen mintaiskolás és B33-as kosaras diákok ismerkedhetnek a pénzügyekkel és a gazdasággal ezen a héten.


Az érkezést követően főnök Feri ismertette a tábori rendet, szabályokat és programokat, rövid ismertetőt hallgattunk az OTP Fáy András Alapítványról, és most már azt is tudjuk, milyen a tudatos "balatonozó", és mire kell figyelnünk a délutáni pancsolások alatt.


Szobafoglalás előtt uzsi, aztán rögtön vacsi. A kajával nem lesz gond, ezt már most látjuk. :) 


Ha már ennyi helyről érkeztünk, ismerkedjünk kicsit. Az esti programunk között szerepelt többek között az is, hogy Keress valakit, aki ismeri Fáy Andrást! Vagy olyat, aki kézilabdázott, aki nem tud úszni, vagy épp szeret énekelni. Ahhoz, hogy ezeket az információkat megtudjuk egymásról, körbejártunk és beszélgettünk. Rengeteg dolgot megtudtunk, ismerkedtünk.


A táborban dolgozó trénerek, oktatásért és étkeztetésért felelős kollégák folyamatosan valami malacozást emlegettek. A végére az is kiderült, hogy mit rejt a "malacozás" fogalma. 
A hét során a PIROS, KÉK, ZÖLD és SÁRGA malacperselyeket 4 csapatban fogják őrizni a táborlakók, akik különböző játékos, pénzügyi feladatokon keresztül gyűjtögethetnek bele zsetonokat. A tábori záróestre pedig performanszokkal készülnek majd, vezetőjük, egyben mentoruk pedig mindenben segíti őket ez idő alatt.


Nóri és a piros malacok.


Ákos és a kék malacok.


Bence és a zöldek.


Adrienn és a sárgák. Aranysárgák. :D

Nap végére tehát megalakultak a csapatok, majd egy mexikói esőt megidézve, egyúttal elűzve a rossz időt, zártuk a napot. A takarodó előtt maradt még egy kis idő kosarazni, kártyázni, beszélgetni, de huszonkettő nulla nulla elmúlt, így mindenki a szobájában pihen. 

Jó éjszakát kívánunk! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - ÖTÖDIK NAP

Elérkezett hát a nap, amit vártunk is, meg nem is. Ma van az utolsó teljes nap. Na, és érdekel, hogy mi történt ma?  Az, hogy reggelre ...