2017. július 10., hétfő

I. turnus - NEGYEDIK NAP

Emlékeztek, hogy tegnap azt mondtam, hogy a mai nap tele lesz programmal? Valóban így lett, az időjárás is kegyes volt hozzánk. A délelőtt a megszokott módon telt, hiszen futva-tornázva kezdtük a reggelt.

Erőtadó finomságok után átsétáltunk a tréningek helyszínére, majd 3 részre szakadt a társaság. Diákjaink nagy mosollyal jöttek ki a termekből, igencsak tetszett nekik az EU gazdasági ismereteiről szóló tréning. „Szaladtunk” is ebédelni, mert volt még 1-2 elintéznivalónk. ;) 

Hogy mitől voltunk láthatóak az űrből is? Mi volt az a kikötő felé tartó, zöld paca? J A Fáy Siker Tábor különleges alakulata volt az, hiszen a diákok zöld pólóba bújtak és teljes egységben hajóra szálltunk. Nem tántorított el minket a nagy meleg sem, hiszen hűtött vízzel és kis finomságokkal volt tele a táskánk. Pihenés, kártyázás és beszélgetés mind a hajós programok közé tartozott, de a malaccsapatok sem voltak restek készüléssel tölteni az időt. 
Hogy miért szálltunk hajóra? Balatonfüred már várt ránk! Tiszteletünket tettük Fáy András, alapítványi névadónk emléktáblája előtt és koszorút helyeztünk fel rá. A meleget persze bírni kellett valahogy, ezért aztán hűsítő finomság keresésére eredtünk. Alig tudtunk dönteni a rengeteg ízből a fagyizó előtt, pedig 3 gömb volt a fejadag. JNem titok, hogy holnap mind a 4 brigád előadja kis produkcióját. A kis ízelítők azt mondatják velem, igazán kerek kis esténk lesz a holnapi. Már nagyon várjuk!
Megtudtuk azt is, hogy este, a szúnyogok közt röplabdázni kihívás, de sokszor a labdába ütni sem egyszerű. J A játék öröme viszont abszolút megvolt. Ez a lényeg!

Táborozók már az igazak álmát alusszák, gyűjtik az erőt az utolsó teljes napunkra.

Szép álmokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - ÖTÖDIK NAP

Elérkezett hát a nap, amit vártunk is, meg nem is. Ma van az utolsó teljes nap. Na, és érdekel, hogy mi történt ma?  Az, hogy reggelre ...