2017. július 8., szombat

I. turnus - MÁSODIK NAP

Újult energiával kezdték a napot a Fáy Siker Tábor lakói. Korán reggel teljes lett csapatunk, hiszen az utolsó gyerkőc is megérkezett hozzánk. Ekkor már melegített a reggeli futó és tornázó csapat, és egy jó kis mozgással indulhatott a hétvégénk. A Balaton parti futás és tornázás még az álmos résztvevőket is felpörgette. J


Mennyei svédasztalos reggeli várt már minket az ebédlőben; kellett is az energia, hiszen a délelőtt folyamán elindultak tréningjeink is. Hogyan jutott el az ember az árucserétől a modern fizetőeszközökig? Milyen fejlődésen ment keresztül a kereskedelem? Többet között ezekre a kérdésekre is választ kaptak diákjaink. Mindezt természetesen egy jó hangulat vette körül, hiszen a szórakozva tanulás hitvallása az OTP Fáy András Alapítványnak. Trénereink pedig egész jófejek ;) 
Okos J és éhes táborozók ültek le az ebédlőasztalhoz és tankoltak fel energiával, hogy a délutáni Fáy Beach megnyithassa kapuit. A sok „biztonságosan Balatonozó” bevetette magát a vízbe, de a pihenni vágyók napozhattak a stégen vagy a parton, sőt a sportolók sem maradtak parlagon, hiszen kosárlabdázás, ping-pongozás, és röplabdázás is rendelkezésre állt.


Jut eszembe, a malacperselyek üresek még? Azóta már nem, hiszen a vacsora után egy igenjó hangulatú sorverseny vette kezdetét. Igazi csapatmunkát láthattunk mind a 4 színcsoportnál. Hangzavarban sem volt hiány J.


A tábor ismét csendes, hiszen rengeteg élményben volt részünk együtt. Holnap jelentkezünk! J Szép álmokat!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

IV. TURNUS - ÖTÖDIK NAP

Elérkezett hát a nap, amit vártunk is, meg nem is. Ma van az utolsó teljes nap. Na, és érdekel, hogy mi történt ma?  Az, hogy reggelre ...